Gazet
Elke maand komt er een nieuwe gazet. klik op één van de onderstaande links om de gazet te bekijken.
(Om de gazet te kunnen bekijken heeft u een pdf reader nodig.)

Gazet 300 maand januari
Datum: 2 januari 2018 - 13:31

Fles Bier van de Maand

Naam: Crowdsurfer
Type: Pale wheat ale
Alcohol: 5,5%
Plato/EBC/EBU: 12.2/13/20
Moutsoorten: Gerstmout, tarwemout en havermout
Hopsoorten: Tettnanger, Columbus en Mosaďc
Brouwerij: Raven Bone Hill
Land: Nederland
Website: www.ravenbonehill.nl

Smaakomschrijving door de brouwer:
Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!
Over de brouwers:
Historie
Hoe kom je op die naam? Nou heel simpel. Als je Joram de Raaf, Nico Bot en Arnout Vreugdenhil heet is de link snel gemaakt. De 3 mannen die het in 2010, na het winnen van het ABT bierproefwedstrijd, tijd vonden om bieren met een eigen visie te gaan brouwen Dat resulteerde in de DIPA “Oude Schaterhand”. Sindsdien gypsy by choice.
Raven – Joram de Raaf
Met stip op 2 verschenen in de ranglijst van beste bierproevers van Nederland anno 2010. Doordeweeks werkt hij bij het innovatieteam van de prominente smaakmaker van Nederland; die met de mooiste molen van Rotterdam. Ook bij Raven Bone Hill maakt deze hoppige kerel behoorlijk wat smaak.
Bone – Nico Bot
Met de botten van deze jongen zit het wel goed. Dik zijn ze niet, maar stevig wel. Tot Jorams ergernis uitgeroepen tot beste bierproever van 2010. Zelf is hij daar heel bescheiden over, al draagt hij de beker altijd bij zich. Naast winnaar is hij freelance veiligheidskundige, dus u kunt erop vertrouwen dat er veilig gebrouwen wordt.Gazet archief